info@isenm.nl
+31 (0)6 48 63 39 93

Over IS&M

Madelon en Eric Noordam

Ja, je hebt het goed gezien, IS&M bestaat uit een echtpaar. Door eerst beiden hun eigen weg te bewandelen in de twee aandachtsgebieden van de onderneming, hebben


Madelon en Eric beiden de nodige ervaring in de diverse branches opgedaan. Allebei weten zij hoe het in grotere bedrijven werkt, maar ook in een kleine onderneming.

Het pad van Madelon en Eric begon op de Hoge Hotelschool Maastricht, waar het fundament van deze onderneming is gelegd. Daar hebben beiden ervaren dat klantbeleving en gastvrijheid erg dicht bij elkaar liggen. Tijdens en na deze opleiding zijn beiden zich gaan specialiseren in hun werkgebied: Madelon koos voor Marketing en heeft bij verschillende bedrijven op de marketingafdeling gewerkt of zelf opgezet.
Bij Eric lag het al snel voor de hand dat hij zijn sales capaciteiten wilde benutten. Dat heeft hij in verschillende functies gedaan en daarbij was klanttevredenheid voor hem erg belangrijk.

In 2012 kwamen kruisten beide paden elkaar en hebben Madelon en Eric hun krachten gebundeld in Independent Sales & Marketing. Zij helpen graag ondernemers met marketing en sales vraagstukken, voor tijdelijke interim opdrachten of juist als samenwerkingspartner voor de lange termijn.