info@isenm.nl
+31 (0)6 48 63 39 93

Madelon Noordam

Een onderdeel van de werkwijze van Independent Sales & Marketing is het afnemen van klantinterviews. Hoe leuk is het dan om ons ook een keer te laten interviewen? Lees hieronder meer over Madelon Noordam.

Wat wilde jij toen je klein was later worden?

Mijn droom was kok worden, mensen blij maken met eten en laten genieten. Niet zo raar dat ik naar de Middelbare Hotelschool ging in Tilburg. Tijdens mijn opleiding kwam ik er achter dat ik gastvrijheid en klantbeleving toch wel erg belangrijk (en stiekum ook leuker) vond. Ik besloot om door te studeren in Maastricht aan de Hoge Hotelschool. Dat bourgondische met eten en drinken zit eigenlijk ook wel een beetje in mijn genen met een half Belgisch/Franse familie.

Waarom ben je dan na de Hotelschool niet in de hotellerie gaan werken?

Ik merkte tijdens mijn stage dat de hotellerie erg leuk was, maar dat de banen daar op dat moment niet voor het oprapen lagen. Na een brede leerschool als de Hotelschool, is het niet heel raar om bij een uitzendbureau aan de slag te gaan als intercedente. Wat voor mij wel erg belangrijk bleef, was klantbeleving en gastvrijheid. De vrijdagmiddagborrel op mijn afdeling was altijd erg gezellig!

Hoe geef je deze gastvrijheid dan een plek in jullie onderneming?

Als mensen voor het eerst kennis met ons maken, begint het altijd met een kop koffie (voor mij dan wel een kop thee). We gaan eerste eens praten en kijken of er een klik is tussen de twee partijen. Als die er is, is het voor ons niet moeilijk om gastvrijheid en klantbeleving in onze opdrachten te verweven. Wij zorgen goed voor onze klanten, dat is een van de pijlers binnen onze organisatie.

Dus wil je een keer kennismaken, laten we snel een kop koffie gaan drinken!